Meld je aan en mis niks

Gin

Gibson’s Pink Gin

37.5% Herkomst: Londen

GIBSON’S Pink komt het best tot zijn recht in longdrinks en cocktails, en is de perfecte gin voor een extra fruitige noot in de beroemde Gin & Tonic.

Gibson's So Pink!

Durf jij roze te gaan met GIBSON’S? De veelvuldig bekroonde gin is vanaf nu verkrijgbaar in een verfijnde Pink versie. Nu drankjes met toegevoegde smaken steeds populairder worden, heeft Gibson’s een origineel ginrecept ontwikkeld met een delicate mix van de beste plantaardige aroma’s: jeneverbes, koriander en engelwortel met natuurlijke noten van aardbei en frisse vleugen van rozenblaadjes. Het resultaat is een roze gin met unieke geur en smaak waar verder geen suiker of zoetstoffen aan toegevoegd is.

GIBSON’S Pink komt het best tot zijn recht in longdrinks en cocktails, en is de perfecte gin voor een extra fruitige noot in de beroemde Gin & Tonic. Mix 4cl GIBSON’S Pink met 12cl tonic water, en voor de garnering raden we verse aardbeien aan. De zeer herkenbare kleur geeft een originele draai aan cocktails, een échte must.

Met deze verfrissende nieuwe GIBSON’S Pink ziet u het leven door een roze bril. De gloednieuwe verpakking is ook strakker en moderner. GIBSON’S Pink is verkrijgbaar in 70cl en heeft een alcoholpercentage van 37,5%.

Inhoud

Beschikbaar in de inhoudsvariant: 70cl

Smaak

Zoete gebalanceerde smaak met frisse hints van aardbei & rozenblaadjes

Om onze website te bezoeken, moet je 18 jaar of ouder zijn.

- -