Meld je aan en mis niks

Moutwijn

Notaris Malt Wine Biologisch

35% Herkomst: Nederland

In Branderij de Tweelingh wordt nog steeds de ‘Echte Schiedamsche Moutwijn’ volgens oud familie-recept gestookt. NOTARIS jenever draagt het garantiezegel van de Gemeente Schiedam met trots; als waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.

100% moutwijnjenever

NOTARIS is oer-Hollandse jenever afkomstig uit Schiedam. In Branderij de Tweelingh wordt nog steeds de ‘Echte Schiedamsche Moutwijn’ volgens oud familie-recept gestookt. NOTARIS jenever draagt het garantiezegel van de Gemeente Schiedam met trots; als waarborg voor kwaliteit en vakmanschap. Alle NOTARIS varianten zijn op de World Spirits Award 2012 bekroond met een gouden medaille. De NOTARIS Vintage 1991 werd zelfs bekroond met een dubbele gouden medaille en verkozen tot ‘Best in Category’

Notaris moutwijnjenever is een 100% moutwijnjenever die samengesteld is uit vier distillaten en vormt samen met de kruiden en jeneverbessen een pittige “borrel”, zoals de moutwijnjenever van oorsprong gedronken werd. Na een rustperiode van twee weken wordt deze moutwjin gekeurd en gebotteld. Dankzij de granen en de keteldistillatie heeft deze Notaris moutwijnjenever een overweldigende neus en de smaak blijft lang hangen. Notaris moutwijnjenever is een 100% biologische moutwijnjenever.

Wilt u meer weten over Notaris? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding in Branderij de Tweelingh. Meld u hier aan.

Inhoud

Beschikbaar in inhoudsvariant: 70cl.

Are you of legal drinking age?