Meld je aan en mis niks

Port

Delaforce His Eminence Choise

20% Herkomst: Portugal

Rijk, elegant en fruitig, zo laat Delaforce Port zich het beste typeren. Een port die kenners waarderen om zijn uitgebalanceerde, ronde smaak en die daarom niet in uw schap mag ontbreken.

Befaamdporthuis

Het paradepaardje is His Eminence’s Choice. De klassieke 10 jaar oude Tawny is een blend van speciaal geselecteerde oudere Ports die 6 tot wel 30 jaar op eiken vaten gerijpt zijn waardoor de typische tawny-kleur ontstaat. Omdat het hier om een mengeling van jaren gaat, is de leeftijd die op de fles aangegeven is, de gemiddelde leeftijd van de blend. De speciale blend van diverse oudere Ports geeft ‘His Eminences Choice’ de elegante rijkheid, zachtheid en constantheid waar hij bekend om is.

Delaforce Sons & Company is een internationaal befaamd portwijnhuis. Haar officiële geschiedenis gaat terug tot 1868. Delaforce heeft een grote reputatie opgebouwd door altijd vast te houden aan twee uitgangspunten: behoud van kwaliteit en het koesteren van traditie. In de kelders van Delaforce krijgt de portwijn alle rust om te rijpen. Daarna is het de hand van de meester die de fijnste blends samenstelt. Het resultaat is een veelzijdige reeks van kwalitatief hoogstaande portwijnen.

Inhoud

Beschikbaar in inhoudsvariant: 75cl

Are you of legal drinking age?