Meld je aan en mis niks

Rum

Saint James Rhum Imperial Blanc Rhum Agricole

40% Herkomst: Martinique

Saint James staat voor 250 jaar vakmanschap en produceert de beste rums op basis van de ingrediënten die het Caraïbisch gebied te bieden heeft. De rums van Saint James worden gekarakteriseerd door een perfect evenwicht in smaakintensiteit en souplesse.

Saint James, the art of rum since 1756

Het vakmanschap (al meer dan 250 jaar) en de expertise van de uitzonderlijke Saint James rums wordt regelmatig beloond met medailles op internationale wedstrijden. Het AOC-label (Appellation d’Origine Contrôlée) voor deze agrarische rums van het eiland Martinique benadrukt de kwaliteit van het product. De basis van deze rums is suikerriet dat zo snel mogelijk na het oogsten geperst wordt. Het suikerrietsap wordt daarna opgewarmd en gedistilleerd in koperen alambics. Deze productiemethode, typisch voor de Antillen, brengt aromatische toetsen en fruitige smaken aan de Saint James rum. Het Saint James productgamma bestaat uit rums die ideaal zijn om als basis te dienen voor mixen en cocktails en oude rums die puur gedronken het beste tot hun recht komen.

Inhoud

Beschikbaar in inhoudsvariant: 70cl.

Smaak

Zoete en warme aanzet, typisch fruitige aroma’s.

Geur

Aroma’s van vers gesneden suikerriet. Florale en fruitige noten en lichtgekruide peper.

Kleur

Kristalhelder

Perfect serve

Imperial Mojito, 6 cl Saint James Rum Imperial Blanc Agricole, 2 cl suikersiroop, 8 verse muntblaadjes, 1/2 limoen in blokjes gesneden. Mix in een longdrinkglas en garneer af met curshed ijs en de muntblaadjes en limoenblokjes.