Meld je aan en mis niks

Rum

Saint James Rhum Royal Ambré Rhum Agricole

40% Herkomst: Martinique

Saint James staat voor 250 jaar vakmanschap en produceert de beste rums op basis van de ingrediënten die het Caraïbisch gebied te bieden heeft. De rums van Saint James worden gekarakteriseerd door een perfect evenwicht in smaakintensiteit en souplesse.

Saint James, the art of rum since 1756

Het vakmanschap (al meer dan 250 jaar) en de expertise van de uitzonderlijke Saint James rums wordt regelmatig beloond met medailles op internationale wedstrijden. Het AOC-label (Appellation d’Origine Contrôlée) voor deze agrarische rums van het eiland Martinique benadrukt de kwaliteit van het product. De basis van deze rums is suikerriet dat zo snel mogelijk na het oogsten geperst wordt. Het suikerrietsap wordt daarna opgewarmd en gedistilleerd in koperen alambics. Deze productiemethode, typisch voor de Antillen, brengt aromatische toetsen en fruitige smaken aan de Saint James rum. Het Saint James productgamma bestaat uit rums die ideaal zijn om als basis te dienen voor mixen en cocktails en oude rums die puur gedronken het beste tot hun recht komen.

Inhoud

Beschikbaar in inhoudsvariant: 70cl.

Smaak

Mooi evenwicht dat sterk aanwezig is in de mond.

Geur

Rond en elegant, kemerkende noten n combinatie met houtachtige en kruidige toetsen die typisch zijn voor de rijping.

Kleur

Amberkleurig, warm

Perfect serve

Piña Colada, 6 cl Saint James Royal Ambré Agricole, 12 cl ananassap, 4 cl kokosmelk, ijsklontjes. Mix de ingrediënten in een cocktailglas.

Om onze website te bezoeken, moet je 18 jaar of ouder zijn.

- -