Meld je aan en mis niks

Whisky

Label 5 Scotch Whisky

40% Herkomst: Schotland

De Scotch Whisky LABEL 5 is een Schotse blended whisky van uitzonderlijke kwaliteit, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld in de bossen van de Highlands.

LABEL 5 Scotch Whisky wordt met de grootste zorg door de distillery manager bereid.

LABEL 5 Classic Black is een zachte, fruitige Blended Scotch Whisky met een aanzienlijk deel Speyside malt, die zorgt voor de ietwat rokerige smaak.

Scotch Whisky LABEL 5 wordt gedistilleerd op basis van een zorgvuldige selectie van de best gemoute gerstsoorten en onder de controle en het toezicht van de distillery manager Graham Coull.

Het is tijdens het jarenlange rijpingsproces op eiken vaten dat deze whisky zijn rokerige karakter en harmonische smaak van bloemen ontwikkeld. Dankzij de fruittinten is LABEL 5 ook erg zacht en vriendelijk.
Scotch Whisky LABEL 5 wordt in meer dan honderd landen verkocht en maakt deel uit van de exclusieve club van miljonairsmerken.

Inhoud

Beschikbaar in inhoudsvarianten: 5cl, 35cl, 70cl, 100cl, 150cl, 200cl.

Smaak

LABEL 5 Classic Black is een geweldige zachte, zoete en delicate, fruitige Blended Scotch Whisky, met een aanzienlijk deel Speyside malt, die zorgt voor de ietwat rokerige smaak.

Perfect serve

5 Senses: 4 cl LABEL 5 Scotch Whisky, 4 cl cranberry sap 4 cl bruiswater, 1 cl suikersiroop, 1 schijfje gember, 1 schijfje limoen. Voeg de ingrediënten samen en schud ze, garneer met de gember en limoen.

Are you of legal drinking age?