Winnaars Sonnema Dutchweek Gerlos actie bekend

De actie van Sonnema Berenburg ‘Win een trip naar Dutchweek Gerlos voor 4 personen’ is officieel ten einde. Er zijn 6763 unieke codes ingevuld, wij kunnen spreken van een succesvolle campagne.

Inmiddels zijn de hoofdprijswinnaars van de consumenten telefonisch op de hoogte gebracht van de door hun gewonnen prijs. De ‘troost’ prijs winnaars hebben een e-mail gehad vanuit Sonnema Berenburg.

Mocht u nog halshangers en promotiemateriaal van deze actie in uw winkel hebben dan verzoeken wij u om dit te verwijderen om op deze manier teleurstellingen bij de consument te voorkomen.

Tevens liep er naast de actie voor de consument ook nog de actie voor de handel. Hierbij was de insteek: maak op een zo’n positief mogelijke manier de actie bekend bij de consument. De jury heeft dit jaar Slijterij Haas uit Giekerk verkozen tot de hoofdprijswinnaar bij de handelsactie. Het inzetten van o.a. een gondel in de etalage heeft de jury er van overtuigd dat dit de winnaar is van dit jaar.

Slijterij Haas

Voor een overzicht van alle winnaars verwijzen wij u graag naar de website van Sonnema Berenburg:
Overzicht winnaars Sonnema Dutchweek Gerlos actie

Wij willen u bedanken voor uw actieve deelname waar wij erg blij mee zijn. Hopelijk kunnen wij deze actie volgend jaar wederom herhalen.