Afleverdagen Pasen, Koningsdag & Bevrijdingsdag 2020

Wij hopen dat u, uw medewerkers en uw familie in deze bizarre tijden nog in goede gezondheid verkeren. Onze distilleerderij in Gent produceert op verzoek van de Belgische overheid een grote hoeveelheid alcoholproducten voor de medische sector en desinfecterende handgels. Ook in andere landen is ons moederbedrijf actief om het COVID-19 virus mede te bestrijden.

Langs deze weg maken wij u graag attent op de bestel – en afleverdagen gedurende de komende Paasdagen, Koningsdag en Bevrijdingsdag.

Maandag 13 april 2020, 2e Paasdag.
Het kantoor is gesloten en er zijn geen afleveringen op deze dag. De orders voor woensdag 15 april dienen op vrijdag 10 april vóór 11:30 uur bij ons binnen te zijn. Klik hier voor het volledige postcodeoverzicht.

Pasen
Voor Private Label verschuift de plak dag als volgt:
De orders voor de week van 2e Paasdag ontvangen wij graag uiterlijk donderdag 9 april vóór 11:30 uur. De orders kunnen dan vanaf woensdag 15 april op uw gebruikelijke afleverdag worden afgeleverd.

Maandag 27 april 2020, Koningsdag.
Het kantoor is gesloten en er zijn geen afleveringen op deze dag. De orders voor woensdag 29 april dienen op vrijdag 24 april vóór 11:30 uur bij ons binnen te zijn. Klik hier voor het volledige postcodeoverzicht.

Koningsdag

Voor Private Label verschuift de plak dag als volgt:
De orders voor de week van Koningsdag ontvangen wij graag uiterlijk donderdag 23 april vóór 11:30 uur. De orders kunnen dan vanaf woensdag 29 april op uw gebruikelijke afleverdag worden afgeleverd.

Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei 2020, INSPIRITS is gesloten.
Het kantoor is gesloten maar er zijn wel afleveringen op maandag 4 mei. De orders voor woensdag 6 mei dienen op vrijdag 1 mei vóór 11:30 uur bij ons binnen te zijn. Klik hier voor het volledige postcodeoverzicht.

Bevrijdingsdag
Voor Private Label verschuift de plak dag als volgt:
De orders voor de week van Bevrijdingsdag ontvangen wij graag uiterlijk donderdag 23 april vóór 11:30 uur. De orders kunnen dan vanaf woensdag 6 mei op uw gebruikelijke afleverdag worden afgeleverd.

Wij wensen u alvast fijne dagen.

Mochten er naar aanleiding van dit schrijven nog vragen zijn, aarzelt u dan niet om met uw accountmanager of met ons kantoor contact op te nemen: 088-1189500 (Sales) of voor directe orders belt u met: 088-1189550, voor Customer Service.

Met vriendelijke groet,
INSPIRITS Premium Drinks B.V.