GIBSON’s Gin onthult zijn Pink versie

Durf jij roze te gaan met GIBSON’S? De veelvuldig bekroonde gin is vanaf nu verkrijgbaar in een verfijnde Pink versie. Met de lancering van deze versie met aardbeiensmaak speelt het merk in op de trend van gins met toegevoegde smaken.

GIBSON’S Gin breidt zijn authentieke aanbod uit met de lancering van een nieuwe premium gin met toegevoegde smaak. Nu drankjes met toegevoegde smaken steeds populairder worden, heeft Gibson’s een origineel ginrecept ontwikkeld met een delicate mix van de beste plantaardige aroma’s: jeneverbes, koriander en engelwortel met natuurlijke noten van aardbei en frisse vleugen van rozenblaadjes. Het resultaat is een roze gin met unieke geur en smaak waar verder geen suiker of zoetstoffen aan toegevoegd is.

“Door de portfolio uit te breiden met deze nieuwe Pink versie wil GIBSON’S met een volledig en coherent assortiment inspelen op de behoeften van alle consumenten. GIBSON’S Pink is de perfecte balans van kracht, zachtheid en smaak”, zegt Constance Descamps, International senior brand manager van GIBSON’S.

GIBSON’S Pink komt het best tot zijn recht in longdrinks en cocktails, en is de perfecte gin voor een extra fruitige noot in de beroemde Gin & Tonic. Mix 4cl GIBSON’S Pink met 12cl tonic water, en voor de afwerking garnering raden we verse aardbeien aan. De zeer herkenbare kleur geeft een originele draai aan cocktails, een échte must.

Met deze verfrissende nieuwe GIBSON’S Pink ziet u het leven door een roze bril. De gloednieuwe verpakking is ook strakker en moderner. GIBSON’S Pink is verkrijgbaar in 70cl en heeft een alcoholpercentage van 37,5%. Deze gin wordt internationaal gelanceerd, zowel in de winkel als in de horeca.