Nieuwe 0,0% kwaliteitswijnen van Vintense

Het Vintense 0,0% alc. O°rigin gamma neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de beste wijnstreken van de wereld. Back to the roots, naar het land van oorsprong van de wijn in plaats van een wijnselectie op basis van druivensoort. Hoogkwalitatieve wijnen die met de grootste zorg gedealcoholiseerd worden door de gespecialiseerde oenologen van Vintense. Zo heeft iedereen de kans om volledig zorgenvrij te genieten van het beste dat de wijnwereld te bieden heeft. Op dit moment bestaat het gamma uit twee wijnstreken: Terra Australis en Les Galets.

Tenslotte heeft Vintense ook een nieuwe kwalitatieve bubbel geïntroduceerd: Vintense Prestige.

Vintense O°rigin Terra Australis
Vintense O°rigin Terra Australis 0,0% alc. neemt je mee op ontdekkingstocht in de Australische wijngaarden.
Eerst ruik je de aroma’s van rozen, muskaat en geconfijte citroen. Deze wijn zal je verleiden met zijn complexe aroma’s en evenwicht in de mond. Zijn subtiele zurigheid geeft hem een mooie lengte in de mond en heeft smaakt verfrissend.
Vintense O°rigin Terra Australis past perfect bij het aperitief en bij voorgerechten.

Vintense O°rigin Les Galets
Vintense O°rigin Les Galets 0,0% alc. Komt voort uit pure Rhône-traditie. De kleur van de wijn is dieprood met paarsachtige tinten. De mix van 48% Grenache en 52% Syrah verzekert een volle smaak met een mooie structuur. De Grenache zorgt voor de rondheid van de wijn dankzij zijn generositeit aan tanines die een echte diepte geven aan deze lekkere rode wijn. De Syrah voegt daar op zijn beurt heerlijke aroma’s van gebakken brood, zwart fruit en florale noten aan toe.

Vintense Prestige

Vintense Prestige is een nieuwe kwalitatieve mousserende wijn in het Vintense 0,0% alc. gamma. Deze is gemaakt van 100% Chardonnay; een echte “Blanc de Blancs”. Fijn sprankelend, verfrissend en met een ongeëvenaarde subtiliteit… De smaak van echte bubbels, maar zonder alcohol. Ideaal om te toosten op feestelijke gelegenheden of gewoon als aperitief.
Kleur: helder, geel met een lichte groene reflectie.