Nieuwe uitstraling Joseph Guy, Olifant & Nobeltje.

Nieuwe uitstraling en communicatie Joseph Guy Cognac
Joseph Guy, het grootste cognacmerk van Nederland, heeft naar aanleiding van een groot consumentenonderzoek de etiketten van de flessen fors aangepakt; net zoals de merkcommunicatie. Voor de cognacconsument is de vorm van de Joseph Guy fles en gouden VS-etiket erg herkenbaar en vertrouwd. Dat blijft daarom ook zo. Wel hebben we alle etiketten opgeschoond en gemoderniseerd. Voor de Joseph Guy VSOP is de aanpak wat eigenzinniger: in plaats van rood worden de etiketten wit met een gouden lijnstructuur en een subtiele parelmoer finish. ”Dit moet de hogere kwaliteit en het contrast met de donkere Cognac beter tot haar recht brengen”. De eerste leveringen van het nieuwe VS-etiket zullen met een halshanger zijn om de vernieuwing toe te lichten. Tevens komt de VSOP nu standaard in een etui. De ‘nieuwe’ flessen zullen instromen zodra de huidige voorraad op is. De nieuwe merkcommunicatie zal eind dit jaar zichtbaar zijn.

Waar staat Joseph Guy voor: een eigenzinnige Cognac
Met name een jongere groep consumenten zoekt naar merken die echtheid en authenticiteit omarmen. En bij Joseph Guy houden we van mensen zoals ze echt zijn. Puur en oprecht. Mensen die geen trends volgen, maar vol vertrouwen uitgaan van hun eigen wensen, overtuigingen en kracht. En daaraan ook vasthouden. Net zoals Joseph Guy dat doet. Al meer dan 50 jaar houden wij vast aan een eenvoudige visie: een echt goede cognac, waar je echt van kunt genieten, hoeft niet duur te zijn. Of heel ‘hip’. Of te zijn omgeven door gelikte verhalen over kastelen en adellijke generaties. Joseph Guy vaart zijn eigen koers. Net als zijn consumenten. Zij bepalen immers zelf hoe, en waar ze genieten van een cognac. Alleen of met vrienden. Tijdens een belangrijke mijlpaal in het leven of gewoon in het leven van alledag, omdat het kan. Maar in alle gevallen puur genietend en zichzelf zijn. Want degenen die uiteindelijk écht opvallen, zijn niet degenen die steeds achter anderen aanlopen, maar degenen die dicht bij zichzelf blijven. En dat maakt Joseph Guy de eigenzinnige cognac voor mensen die dat ook zijn.

Nieuw etiket Olifant Jonge Jenever
Olifant Jonge Jenever krijgt een nieuw etiket. Het nieuwe etiket benadrukt meer de kop van de olifant en brengt meer kleur op het etiket. Door deze aanpassing krijgt Olifant Jonge Jenever meer ‘smoel’ op het schap. De laatste productiebatch met het oude etiket zal een halshanger krijgen waarop vermeld staat dat het etiket gaat veranderen. De eerste batch van de fles met nieuw etiket krijgt ook een halshanger waarop staat dat het etiket vernieuwd is en dat de smaak als vanouds is. Productgegevens blijven gelijk.

Nieuw design fles en etiket NOBELtje likeur
We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover! De rumlikeur van Ameland heeft ook een metamorfose ondergaan: een nieuwe fles, nieuw etiket en nu verkrijgbaar in 0,7L en 1L. De transparante fles laat het product beter zien en geeft tezamen met het nieuwe etiket een modernere uitstraling. Wij verwachten dat met deze nieuwe ‘look’ NOBELtje een bredere doelgroep zal aanspreken en tot een verdere positieve ontwikkeling van het merk zal leiden. De 0,5L gaat uit het assortiment. Vraag uw Inspirits-vertegenwoordiger naar de introductieaanbieding.