Sonnema actie: win een reis naar Dutchweek Gerlos

Hoofdprijs
In de periode vanaf 01-01-2018 tot en met 01-03-2018 heeft Sonnema Berenburg een mooie winkelvloer actie. Consumenten die een fles Sonnema Berenburg 1L kopen met halshanger maken kans op verzorgde reis naar Dutchweek Gerlos. Dutchweek Gerlos, vind plaats van 4 april 2018 tot en met 8 april 2018 in Gerlos, Oostenrijk. Instroom van de halshangers is mogelijk vanaf week 49, 2017.

Tijdens dit lange weekend zijn er diverse feesten in het après-ski dorp Gerlos georganiseerd door Dutchweek! De consument kan met de unieke code die op de halshanger zit een onvergetelijke trip winnen met drie vrienden! De winnaar wordt op 2 maart bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie. In totaal worden er drie consumentenprijzen weggegeven.

Ondersteuning

De actie zal breed ondersteund worden door een Abri campagne, online (video)advertenties social media. Voor u op de winkelvloer hebben wij het volgende beschikbaar: topkaarten, woblers, posters en halshangers voorzien van een unieke code. Wilt u (online) materialen ontvangen? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of onze customer service.

U kunt ook winnen!
Voor de slijterijen heeft Sonnema Berenburg ook een leuke actie bedacht, want u als slijter maakt ook kans om een trip te winnen naar Dutchweek Gerlos.

Wat moet u doen om kans te maken?

Verwerk de Sonnema Dutchweek actie in uw winkel/etalage en maak het op een positieve manier bekend dat Sonnema Berenburg deze actie heeft. Sonnema kan via uw vertegenwoordiger extra materialen aanleveren om u te ondersteunen. Krijgt u geen bezoek van een vertegenwoordiger? Dan kunt u contact opnemen via marketing@inspirits.com

Om mee te doen aan deze actie moet u uw gegevens invullen op www.sonnema.nl

De consumenten actie: Win een trip met 3 vrienden naar Dutchweek Gerlos!