Sonnema Dutchweek actie

Win een trip met 3 vrienden naar Dutchweek Gerlos!

Hoofdprijs
In de periode vanaf 01-01-2019 tot en met 01-03-2019 heeft Sonnema Berenburg een mooie winkelvloer actie. Consumenten die een fles Sonnema Berenburg 1L kopen met halshanger maken kans op verzorgde reis naar Dutchweek Gerlos. Het enige wat de consument dient te doen is naar de actiepagina van Sonnema te gaan, de unieke code en een motivatie in te vullen! Dutchweek Gerlos, vind plaats van 27 maart 2019 tot en met 31 maart 2019 in Gerlos, Oostenrijk. Instroom van de halshangers is mogelijk vanaf week 50, 2018.

Tijdens dit lange weekend zijn er diverse feesten in het après-ski dorp Gerlos georganiseerd door Dutchweek! De consument kan met de unieke code die op de halshanger zit een onvergetelijke trip winnen met drie vrienden! De winnaar wordt op 6 maart 2019 bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie. In totaal worden er drie consumentenprijzen weggegeven.

Ondersteuning
De actie zal breed ondersteund worden door een online (video)advertenties op Youtube, social media d.m.v advertising op Facebook en Instagram. Voor u op de winkelvloer hebben wij het volgende beschikbaar: topkaarten, woblers, posters en halshangers voorzien van een unieke code. Wilt u (online) materialen ontvangen? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of onze customer service.

Business 2 Business actie
U als ondernemer maakt ook kans op een trip voor 4 personen. Breng de actie op zo ludieke, originele, enthousiaste manier onder de aandacht met de materialen die Sonnema ter beschikking stelt. Eigen inbreng kunnen wij alleen maar extra waarderen evenals het gebruik van social media.

Er worden drie prijzen ter beschikking gesteld namelijk:
• Hoofdprijs 1x : Trip voor 4 personen naar Dutchweek Gerlos
• Troostprijs 2x: Trip voor 2 personen naar Dutchweek Gerlos.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger of kijk op de actiepagina voor meer informatie. Om mee te doen aan deze actie moet u uw gegevens invullen op www.sonnema.nl