Sonnema Dutchweek actie afgelopen!

De actie van Sonnema Berenburg ‘Win een trip naar Dutchweek Gerlos voor 4 personen’ is officieel ten einde. Wederom kunnen wij spreken van een succesvolle campagne.

Inmiddels zijn de hoofdprijswinnaars van de consumenten telefonisch op de hoogte gebracht van de door hun gewonnen prijs. De overige winnaars hebben een e-mail gehad vanuit Sonnema Berenburg.

Mocht u nog halshangers en/of promotiemateriaal van deze actie in uw winkel hebben dan verzoeken wij u om dit te verwijderen om op deze manier teleurstellingen bij de consument te voorkomen.

Tevens liep er naast de actie voor de consument ook nog de actie voor u als ondernemer. Hierbij was de insteek: maak op een zo’n positief mogelijke manier de actie bekend bij de consument. De jury heeft dit jaar Slijterij Borger verkozen tot de hoofdprijswinnaar bij de handelsactie. Het inzetten van o.a. spandoek, mooie aankleding in de winkel, zeer actief op social media en het plaatsen van een matrix bord langs de weg heeft de jury overtuigd.

Voor een overzicht van alle winnaars verwijzen wij u graag naar de website van Sonnema Berenburg.

Wij willen u bedanken voor uw actieve deelname waar wij erg blij mee zijn. Hopelijk kunnen wij deze actie volgend jaar wederom herhalen.