Sonnema op de Horecava!

Inspirits Premium Drinks B.V. zal dit jaar aanwezig zijn met het merk Sonnema op de Horecava. Sonnema zal dit jaar drie pijlers naar voren brengen, te weten: Sonnema in de mix, Sonnema cocktails en Sonnema met een lokaal biertje!

Sonnema in de mix
Sonnema heeft een stevige bite waardoor’t lekker is in de mix met frisdrank en als basis voor je cocktail. De Sonnema cola is al jaren niet meer weg te denken. Echter is Sonnema ook heerlijk met diverse andere frisdranken zoals: Sprite, sinas, Rivella of Ginger Ale.

Sonnema cocktails
Sonnema heeft een aantal jaar geleden de stap gemaakt naar het ontwikkelen van eigen cocktails. Een aantal van deze cocktails zal Sonnema u laten proeven op de Horecava, zoals de Sonnema Sangria. Een fruitige cocktail die zeker niet zal misstaan op het terras! De Sonnema Sangria bestaat uit Sonnema, Ginger Ale, 7UP aangevuld met vers fruit van het seizoen zoals: Aardbeien, frambozen, limoenschijfjes, sinaasappelschijfjes en muntblaadjes om het af te maken. Naast de introductie met de Sonnema cocktails stelt Sonnema ook pitcherkannen en pitcherglazen ter beschikking om de cocktails perfect te serveren.

Sonnema met een lokaal biertje
In trends binnen drankenland zien we steeds dat lokale dranken ‘hipper’ worden en specifiek zien we dat ook bij de bieren. Vandaar dat Sonnema gekozen heeft om een ritueel uit het verleden weer op te pakken en in een nieuw jasje te stoppen. Alom bekend is de ‘Kopstoot’, een biertje met een jenevertje. Sonnema maakt er in 2017 van: ‘Fries kopstootje’. Sonnema met een heerlijk lokaal biertje ook uit Bolsward: US Heit bier. Laat je verrassen door de ‘Friese kopstoot’.

Mocht u dit jaar de Horecava bezoeken vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de Sonnema stand, u vind ons op standnummer: 05.262.