Trend Alert! Porto CRUZ Fresco

Wist je dat Port ook uitstekend te drinken is als aperitief? Porto CRUZ het nr1 portmerk wereldwijd, lanceerde in verschillende landen met succes een nieuwe manier van port drinken: Porto CRUZ Fresco! Fresco is Portugees voor “fris” en zo smaken deze nieuwe perfect serves ook. Er zijn 2 varianten: ga je voor een klassieke porto CRUZ Fresco, dan serveer je de rode Ruby of Tawny port met ijs met een schijfje sinaasappel. Kies je echt voor vernieuwing? Ga dan voor een Porto CRUZ Fresco & tonic. Serveer in een wijnglas met veel ijs 1/3 Porto CRUZ White of Pink met 2/3 tonic en garneer met een rode peper (Pink) of gember en rozemarijn (White). De zoete en fruitige aroma’s van port worden perfect uitgebalanceerd door de bitterheid van de tonic. Deze toegankelijke cocktails zijn bovendien lager in alcohol dan populaire mix drinks zoals als gin-tonic. En niet onbelangrijk de cocktails zijn in een mum van tijd gemaakt en geserveerd!

Hoezo Pink Port?
Port CRUZ Pink of Rosé port wordt gemaakt op basis van rode druivenrassen waarbij er tijdens de fermentatie een kort contact is met de schil, waardoor die minder kleur afgeeft. Deze rosé kleurige port heeft een fruitige smaak met aroma’s van rode vruchten.

Vraag hier je gratis monster.

Met deze Fresco aanpak, welke door Inspirits ondersteund zal worden in de slijterij en de horeca wordt een nieuwe doelgroep bereikt. Naast jonge ports hebben we ook een 10 jaar oude Porto CRUZ in ons assortiment. Deze port is heerlijk bij dessert of als digestief.