Consumentenactie: Win een Mini-break naar Friesland

Sonnema Berenburg start per 1 mei 2019 een nieuwe consumenten actie. Na de succesvolle actie van het afgelopen jaar waarbij de consument een mini-break kon winnen naar de Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 kan de consument nu een mini-break winnen naar Friesland.

In de actieperiode 01-05-2019 t/m 31-12-2019 zijn de Sonnema Berenburg 1,0L flessen voorzien van een halshanger met een unieke code. Er is gekozen voor een lange actieperiode omdat de consument niet direct de unieke code invoert na de aanschaf van de fles. Op deze manier kunnen alle consumenten mee doen met die actie die een halshanger hebben. De consument kan de unieke code invullen op de website www.sonnema.nl/Friesland

De winnaars worden bekend gemaakt in juni, september en januari. De eerste twee mini-breaks zullen plaats vinden in september. In deze periode heeft de provincie Friesland namelijk de maand omgedoopt tot ‘SUPTEMBER’. De laatste min-break vind plaats in 2020.

De mini-break zal in plaats vinden in Sneek of omgeving, de hotelovernachting is inclusief ontbijt, sportieve of culturele activiteit en een diner! De winnaars worden via de e-mail op de hoogte gesteld.

Op aanvraag of via uw vertegenwoordiger zijn er A3 posters beschikbaar. Middels onderstaande link is het mogelijk om afbeeldingen te downloaden die u kunt gebruiken voor social media of TV schermen.

Afbeeldingen Mini-break