Win een onvergetelijke trip voor 2 personen naar Dutchweek Gerlos

Sonnema en Dutchweek zijn al vier jaar lang partners. Vanwege het succes van deze samenwerking komen er weer mooie acties aan voor zowel de consument als de handel. De actiecommunicatie vanuit Sonnema naar buiten toe zal beginnen op 1 januari 2020, er zal dan onder meer via social media advertenties en acties op de winkelvloer bekendheid gegeven worden aan de Sonnema Dutchweek campagne. Onderstaand een overzicht van de diverse acties.

Consumentenactie retail
Vanaf halverwege december 2019 zullen de eerste flessen met halshanger verschijnen op de winkelvloer. In de halshanger zit een unieke code. Bij aankoop van een fles Sonnema Berenburg 1L incl. halshanger maakt de consument kans op een trip voor 2 personen naar Dutchweek Gerlos, deze prijs wordt vier keer weggegeven. De consument dient op de website van Sonnema de unieke code en een motivatie in te vullen. Zo maakt de consument kans op deze mooie trip.

Consumentenactie horeca
Ook binnen het horeca kanaal maakt de consument kans op een trip naar Dutchweek Gerlos. Tussen de vertegenwoordiger en de horecazaak wordt de actie besproken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: bestel de Sonnema Bottle Service, ontvang een voucher, vul de voucher volledig in en lever deze in bij de bar. Alle vouchers worden verstuurd naar Sonnema. Sonnema zal 2 prijswinnaars trekken

Incentive actie voor de handel, zowel retail als horeca
De verkoopkanalen maken ook kans op een trip naar Dutchweek Gerlos voor 2 personen. Breng de actie op een zo positief mogelijke wijze onder de aandacht in uw onderneming. Maak daarbij gebruik van de door Sonnema geleverde materialen. Via de website van Sonnema of via de vertegenwoordiger kunnen foto’s ingediend worden. Aan het einde van de actie zal de jury de beste inzendingen beoordelen en belonen met een trip naar Dutchweek Gerlos!

Dutchweek Gerlos 2020
De trip met Sonnema zal plaatsvinden van zondag 29 maart tot en met zondag 5 april 2020. Sonnema verzorgt voor de gasten de reis in een luxe touringcar, overnachting inclusief ontbijt, skipas, eventuele materiaalhuur en éénmalig een lunch en diner. Daarnaast organiseert Sonnema diverse activiteiten die nu nog een verrassing blijven.

Ondersteuning
Sonnema kan u kant-en-klare materialen aanleveren voor uw slijterij of horecazaak om op deze manier de actie bij de consument nog beter onder de aandacht te brengen. Dit kunt u opvragen bij uw vertegenwoordiger of via info@sonnema.nl. Daarnaast bieden wij u ook kant-en-klaar materiaal voor social media, die kunt u via onderstaande link downloaden.

> Content link <

Doet u ook mee met de actie?