Winnaars Sonnema Dutchweekend actie bekend

Na een succesvolle actieperiode is de Sonnema Dutchweekend actie voorbij! Tijdens de actieperiode maakte zowel de slijter als de consument kans op een reis voor 4 personen naar Dutchweekend Saalbach! De aandacht voor de actie is overweldigend geweest en er hebben uiteindelijk 2734 consumenten een unieke code ingevuld. De winnaars van de actie zijn op de hoogte gebracht en vertrekken op 22 maart naar Dutchweekend Saalbach.

Winnaars Sonnema Dutchweekend consumenten actie:

  • Marloes Pieper
  • Laura Huisman
  • Cas Flapper

Niet alleen de consument maakte kans op een geheel verzorgde reis naar Dutchweekend Saalbach maar ook u als slijter maakte ook kans. En dat hebben we geweten ook de actie is uiteindelijk opgepakt door 41 slijterijen door het gehele land. De meest creatieve creaties kwamen voorbij van schansen tot verklede paspoppen geheel gestoken in skikleding! Oorspronkelijk was er maar één hoofdprijs voor de slijtersactie beschikbaar gesteld. Echter vanwege de vele enthousiaste en mooie inzendingen is er besloten om twee extra reizen naar Dutchweekend Saalbach in te kopen.

De winnaars van de slijterij actie zijn als volgt:

  • Slijterij Borger
  • Cruwijn Roden
  • Slijterij D’Ommerdiek

Namens Sonnema willen wij dan ook al de deelnemende slijterijen bedanken voor de inzet tijdens de Sonnema Dutchweekend actie. Alle slijterijen die deelgenomen hebben aan de actie ontvangen vanuit Sonnema nog een presentje.

Dutchweekend Slijtersactie